top of page
Banner.jpg

Strategic Summit at CGHA2023

Anchor 1

2023 Strategic Summit Agenda

Day 2 Morning – Strategic Summit

09:30 - 09:35 (05 mins)

Welcome Address from the Chairperson

09:35 - 10:25 (50 mins)

[Panel] Energising the Hydrogen Export with A Strong Supply Chain
  • Maritime facilities: Capacity and Support Facilities for Storage of Hydrogen Liquid

  • Decarbonisation in Transit Process and Shipping

  • Preferential Policies to Reduce the Costs of Import and Export 

  • Common Hydrogen Standards

Teo Eng Dih
Chief Executive
Maritime and Port Authority of Singapore

Jeremy Stone
Non-Executive Director & Advisor
J-Power Latrobe Valley

Andrew Tan
President & CEO
Chiyoda Oceania

Simon Byrnes
Chief Commercial Officer
Port of Newcastle

10:25 - 10:50 (25 mins)

[Keynote] Reserved for MSA

Coffee Break & Exhibition Tour (40 mins)

11:30 - 12:20

(50 mins)

[Panel] Identifying and Evaluating the Feasible Business Models for Green Hydrogen Production at Scale
  • On-site Production

  • The Industrial Clusters: Hydrogen Valley

  • Large-scale Production

Carlos Trench
Head of Hydrogen Projects
ENGIE

Phil Richardson
General Manager, New Energy Projects Growth and Future
Stanwell

Kevin Selleslags
Executive Commercial Director
TES-H2

Tatsuya Kato
Head of Project Origination 
(ESG, Decarbonization & Energy Transition)

Sojitz Australia

Lunch & Networking Break

Day 2 Afternoon – Strategic Summit

14:00 - 14:50 (50 mins)

[Panel] From Major Suppliers to Off-takers - Key Considerations for Achieving Commercial Viability of Green Hydrogen
  • How to establish a commercial hydrogen production and export industry

  • How to achieve green hydrogen transition and reach commercial readiness

  • Analyzing the five most commercially viable sectors in hydrogen industry

  • Determining the functions of digitalization on the road to commercialization

Moderator:

Stephen Hinchliffe
Energy Advisory Leader Asia Pacific New Zealand and Australia
Mott MacDonald

Panelist:

Lars Hansen
Director Upstream Energy
Intercontinental Energy

14:50 - 15:15 (25 mins)

[Keynote] Reserved for Acciona

Coffee Break & Exhibition Tour (40 mins)

15:45 - 16:10 (25 mins)

[keynote] Key enablers to Rump up Electrolyser Manufacturing Capability
  • (Available for Sponsor)

16:10 - 17:00 (50 mins)

[Panel] Stimulating Investment Across the Hydrogen Value Chain
  • Emerging financing options and institutional support 

  • Addressing financial and commercial risks to make projects bankable  

  • What’s needed to boost investment in green hydrogen?

  • How can financiers get involved - perspective of early investors

Moderator:

Sally Torgoman
Partner, Commercial Advisory & Transactions
KPMG

Panelist:

Alaster Long
Head of Future Fuels
National Australia Bank

17:00 - 17:05

(05 mins)

Closing Address by the Chairperson

17:05 - 17:15

(05 mins)

Closing Address by the Organizer
bottom of page