top of page
H2 Momentum

AGENDA AT A GLANCE

Date
Strategic Summit
Exhibition
Student's Day
H2 Momentum
H2Innovate Next
Women in Net-zero Future Program
Cocktail Reception
Gala Dinner / Sustainability & Diversity
Regional Development Forum
9th July 2024
-
-
-
-
-
-
-
-
-
10th July 2024
08:55AM-18:35PM
10:00AM-18:00PM
10:00AM-15:30PM
14:00PM-18:20PM
14:00PM-18:00PM
16:00PM-17:30PM
18:35PM-19:30PM
19:30PM-20:30PM
-
11th July 2024
08:55AM-17:15PM
09:00AM-16:00PM
-
-
09:30AM-17:00PM
-
-
-
09:30AM-17:00PM

2024 H2 Momentum

10 July 2024

Held in conjunction with the Connecting Green Hydrogen APAC Conference & Exhibition 2024, H2 Momentum is an exceptional platform to focus on the opportunities and advancements in emerging markets. The conference strives to lead the way and energise more markets, creating a channel for governments, project owners, investors, equipment suppliers and others from emerging markets. It is also dedicated to facilitating regional exchanges, sharing regional business opportunities and bringing the possibilities of emerging markets to the forefront. H2Momentum 2024 will bring the stories of New Zealand, India, Southeast Asia, South America, etc.

H2 Momentum is exclusively open to sponsors, speakers, and delegates.

14:00 - 14:10

(10 mins)

Welcome Delivery by the Chair

14:10 - 15:00

(50 mins)

[Keynotes - Country Chapter] An in-depth Dialogue - Market Dynamics of Hydrogen from the Perspectives of Policy, Funding and Prospects
  • New Zealand

  • Malaysia

  • Indonesia

  • The Philippines

  • Brazil

  • Chile

YB Minister Chang Lih Kang
Ministry of Science, Technology and Innovation
Government of Malaysia (Reserved)

Hon Dr Megan Woods
Member of Parliament for Wigram
New Zealand Labour Party

Hon. Win Gatchalian
Senator
Senate of the Philippines (*Virtual)

15:00 - 15:10

(10 mins)

[Keynote] Reserved for Korea National Oil Corporation

15:10 - 16:00

(50 mins)

[Workshop] Finding Investment Highlights in the Emerging Hydrogen Market: The Opportunity and Vitality
  • Exploration of investment prospects and barriers

  • Consideration and forms of market entry

  • Risk control

Moderator: 

 Ellin Lede
Director
Deloitte

Panelist:

Linda Wright
Chief Executive
New Zealand Hydrogen Council

Vicente Pinto
Investment Commissioner for Asia
Invest Chile

   
Senior Representative
POSCO Holdings (Reserved)

Fadi Krikor
Chairman, CEO
Augustus Global Investment

Shyam Gupta
Head- Strategy (Energy Transition)
Reliance Industries Limited

Nicholas Gandolfo
Director
MUFG

Coffee Break & Exhibition Tour 

16:50 - 17:10

(20 mins)

[Keynote] Reserved for Sponsor

17:10 - 18:00

(50 mins)

[Spotlight Panel] Charting Southern & Southeastern Asia's Hydrogen Landscape: Planning, Technology, Supply Chain

Dr. Rezal Khairi Bin Ahmad
Chief Executive Officer
NanoMalaysia

Wonsik Cho
Vice President, Sustainable Technology Business Team
Samsung E&A

Heng Thong Leong
Vice President of Business Development, Southeast Asia
Siemens Energy

Leon Chee Ing Liew
Executive Director & Chief Strategy Officer
Solarvest

Nikunj Nangalia
Head of APAC, International BD & Sales
ReNew 

18:00 - 18:05

(05 mins)

Closing Delivery by the Chair
bottom of page