top of page
Banner.jpg

Technical Summit at CGHA2024

H2Innovate Next

AGENDA AT A GLANCE

Date
Strategic Summit
Exhibition
Student's Day
H2 Momentum
H2Innovate Next
Women in Net-zero Future Program
Cocktail Reception
Gala Dinner / Sustainability & Diversity
Regional Development Forum
9th July 2024
-
-
-
-
-
-
-
-
-
10th July 2024
08:55AM-18:35PM
10:00AM-18:00PM
10:00AM-15:30PM
14:00PM-18:20PM
14:00PM-18:00PM
16:00PM-17:30PM
18:35PM-19:30PM
19:30PM-20:30PM
-
11th July 2024
08:55AM-17:15PM
09:00AM-16:00PM
-
-
09:30AM-17:00PM
-
-
-
09:30AM-17:00PM

2024 Technical Summit Agenda

10-11 July 2024

H2Innovate Next is a dynamic and engaging platform dedicated to driving innovation and advancing the hydrogen industry. This exclusive technology-focused event focuses on the latest technologies, trends, and opportunities in low-carbon hydrogen production, efficient storage, distribution, and applications.

From high-level conferences to interactive exhibitions, H2Innovate Next is a must-attend event for anyone looking to stay at the forefront of the hydrogen industry and contribute to a sustainable future.

H2Innovate Next - 10 July

14:00 - 14:10

(10 mins)

Welcome Delivery by the Chair

14:10 - 14:30

(20 mins)

[Keynotel] Reserved for Sponsor

14:30 - 15:10

(40 mins)

[Techonology Roadshow] Environment, Technology and Development

15:10 - 16:10

(60 mins)

[Workshop] More Opportunities for Asia-Pacific Connectivity - A Korean Perspective

16:10 - 16:50

(40 mins)

[Workshop] More Opportunities for Asia-Pacific Connectivity - A Japanese Perspective

16:50 - 17:00

(10 mins)

Closing Delivery by the Chair

H2Innovate Next - 11 July

10:00 - 10:10

(10 mins)

Welcome Delivery by the Chair

10:10 - 11:00

(50 mins)

[Panel] System Methodology to Achieve Low Levelized Cost and High-efficiency of Hydrogen Value Chain: Production, Operation, Supply
  • Comparison of hydrogen production technologies

  • Leveraging Digital Solutions

Moderator: 

 
Senior Representative
The Australia Gas Association

Panelist:

Tom Campey
Chief Product Officer & Co-founder
Hysata

Andrew McCluskey
Executive GM, Hydrogen AU NZ
Siemens Ltd ANZ

Jason Amiri
Principal Engineer
Fyfe Pty Ltd

Scott Trevean
Team Lead Hydrogen and CCUS, ANZ
DNV

Paul Jones
Technical Consultant and Business Development Manager
SMA Altenso

Bronwyn See
Member Board of Directors
The Australian Gas Industry Trust

11:00 - 11:20

(20 mins)

[Keynote] Reserved for VYTAS

11:20 - 11:40

(20 mins)

[Keynote] Establishing Local Manufacturing of Green Hydrogen Equipment 

Karl Alston
General Manager - Morwell Facility
CRRC

11:40 - 12:00

(20 mins)

[Keynote]The offtake challenge - How Europe is preparing for hydrogen imports from Australia

Taco Hoencamp
Business Development Director New Energy
Royal HaskoningDHV

12:00 - 12:20

(20 mins)

[Keynote] Reserved for Platinum Sponsor

Break & Exhibition Tour 

14:00 - 14:50

(50 mins)

[Panel] Innovation Solutions to Advance Hydrogen Use Scenarios: Storage, Transportation and more Application
  • Comparison of possible hydrogen storage options and further application scenarios for pairing: gas, liquid, solid

  • Research Progress of Different Classes of Hydrogen Carriers

  • How to reduce energy loss during conversion

David CLEMENT
VP Oceania; General Manager Australia
HDF Energy 

Tim Jessen
Chief Executive Officer
Lochard Energy

14:50 - 15:10

(20 mins)

[Keynote] Hydrogen Storage: Scaling up storage solutions for A robust hydrogen supply chain

Alex Tan Hwa Meng
CCUS & Hydrogen Business Development Manager
Vallourec Asia Pacific Corporation Pte Ltd

15:10 - 15:30

(20 mins)

[Keynote] Reserved for Sponsor

15:30 - 16:20

(50 mins)

[Panel] Chicken/Egg Question: Design of Hydrogen Refueling Station Network to Accumulate and Expand Demand
  • Technical feasibility

  • Financial commitment

  • Government planning and support

  • Demand build-up and community acceptance

Geoffrey Drucker
Managing Director
Countrywide Hydrogen

Laurent van Helden
Director Sales & Market Development Australia & New Zealand
Plug Power

 
Senior Representative
Deakin Hycel Technology Hub

16:20 - 16:25

(05 mins)

Closing Delivery by the Chair
bottom of page